onderwijs de keuze maak een begin van kennis mogelijk

jolanda schuiling

( Non-student | #Ride4Education  )

Qr
from € 300 (16%)

Mijn nieuwe racefiets nog warm uit de fabriek en mijn eerste kilometer ooit op een racefiets zijn gereden voor justice and peace in de fietstocht voor shelter city. Een prachtige ervaring, een belofte om het over te doen en 3500 km verder komt in 2019 de volgende fietstocht in zicht. Die biedt mij de kans opnieuw met plezier te fietsen.
Onderwijs en daarmee kennis, invloed, ontwikkeling, inzicht, onafhankelijk en een kans voor iedereen toegankelijk te maken. Is mijn volle overtuiging dat dit al begint het klein, het mogelijk maken van een begin een basis te creëren. Die beidt hen de kans
Om dat te ondersteunen maak ik zonder twijfel graag een dag de tijd vrij en kom ik uit Deventer om van Den Haag door onze prachtige duinen naar Haarlem en terug te fietsen.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
16-05-2019 | 11:35
02-05-2019 | 19:48
03-04-2019 | 19:19